Van timmerman naar uitvoerder: Dennis Buitink

Toen Dennis met zijn opleiding tot Timmerman begon, kon hij al snel bij Bouwbedrijf De Jong aan de slag. Dennis: “Het werk als Timmerman heb ik een jaar of 15 gedaan. Hierna ben ik aan de slag gegaan als Meewerkend Voorman en vervolgens als Voorman. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid tot Uitvoerder. Ik zie dit doorgroeiproces van Timmerman tot Uitvoerder als een groot voordeel: in de praktijk heb ik veel ervaring opgedaan, waardoor ik eigenlijk overal wel iets van af weet.”

Project Senso.

Dennis werkt vaak voor grote projecten die doorgaans een jaar duren. Op dit moment is hij al ruim 1,5 jaar bezig met project Senso in Amsterdam-Zuidoost. “Mijn eerste dag voor dit project was op 28 februari 2022. Dat begon met het doen van onderzoek, voorbereidingen treffen en proefstrangen maken, voordat we daadwerkelijk eind augustus 2022 van start zijn gegaan met het verduurzamen van 935 woningen. Deze woningen (verdeeld over Senso I en II) zijn we aan het verduurzamen van energielabel E en C naar label A, zodat ze straks helemaal klaar zijn om in de toekomst van het aardgas af te gaan”, vertelt Dennis.

Senso I bestaat uit 14 blokken en Senso II uit 17. Op dit moment hebben we 12 blokken afgerond binnen Senso I en 10 binnen Senso II. Dennis: “Eind februari verwachten we helemaal klaar te zijn. Ik kijk daar nu wel echt naar uit. Pas dan hebben we denk ik het besef wat voor een knap staaltje werk we met z’n allen hebben neergezet.”

“Achter mijn tatoeages schuilt een hele aardige, begripvolle en sociale kerel. Eigenlijk ben ik het tegenovergestelde van wat mensen vaak op het eerste gezicht denken.”

Met plezier naar het werk .

Nog steeds gaat Dennis met veel plezier naar het werk. Dit plezier zorgt er dan ook voor dat hij al zo lang onderdeel is van QBuild. “Als je het naar je zin hebt, zit je goed. Ik heb leuke collega’s die altijd voor me klaar staan en ben blij met QBuild als werkgever. Iedere dag is weer een uitdaging, daar houd ik wel van. Inmiddels werkt mijn zoon Mitchel ook in het bedrijf”, zegt Dennis.

Ook uitvoerder worden?