Brian: schadeherstel manager bij QBuild

Zonder Brian geen herstel!

Na zijn HBO-opleiding Bouwkunde gaat Brian aan de slag als technisch tekenaar. Hierna specialiseert hij zich in BIM voor aannemers, bouwkundige bureaus en architecten. Omdat de nieuwbouw in zwaar weer komt en het belang van BIM steeds meer vergeet, kiest Brian voor een nieuwe uitdaging en daarmee meer zekerheid. Brian: “Bij toeval sprak ik Martijn (Vestigingsmanager IJsselstein). We kennen elkaar van een vroegere bijbaan en wonen vlakbij elkaar. Martijn vroeg mij of ik bij QBuild wilde komen werken, hij was namelijk hard op zoek naar nieuwe collega’s. Dat leek mij een hele leuke uitdaging, vooral omdat ik al ervaring heb met bouwkunde en aannemerschap. Daarom besloot ik de overstap te maken.”

Aanspreekpunt.

Als Schadeherstelmanager is Brian verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van schadeprojecten. Dit met extra oog voor kwaliteit, tijd en financiën. “Ik leg contact met de schademelder (meestal een verzekeringsmaatschappij of gedupeerde) en vraag wat zijn/haar behoeftes zijn. Vervolgens maak ik een plan van aanpak inclusief begroting dat ik voorleg aan de opdrachtgever. Na akkoord plan ik de werkzaamheden in en zorg ik dat het project van A tot Z goed verloopt. Hierbij ben ik niet alleen het aanspreekpunt voor collega’s, ook voor de opdrachtgever”, vertelt Brian.

Iedere dag is er wel iets spectaculairs te doen.

Dagen vol dynamiek.

Tot nu toe heeft Brian het erg naar zijn zin bij QBuild. Hij vindt vooral de dagelijkse afwisseling en het snel moeten schakelen leuk binnen zijn functie. Brian: “Bij QBuild heb ik meer uitdaging dan ooit tevoren. Het werk is erg dynamisch, je weet nooit hoe je dag gaat lopen. Iedere dag is er wel iets spectaculairs te doen, zo hoef ik me nooit te vervelen. Die dynamiek maakt het werk uitdagend. Daarnaast heb ik hele leuke collega’s, waaronder Manoy en Tommy. Er hangt een fijne werksfeer, ik krijg van iedereen goede ondersteuning en ik krijg alle ruimte om alles op mijn eigen manier aan te pakken. Dat iedereen zo veel vertrouwen in mij heeft voelt super. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en kijk uit naar wat er allemaal nog komen gaat.”

Ook schadeherstel manager bij QBuild worden?

Neem contact op met onze recruiter Olesia

Olesia Brul
Recruiter
0647076210

Of solliciteer op een van de onderstaande vacatures.