Mahawa: Management Assistente

Via een uitzendbureau komt Mahawa in april 2023 als Management Assistente (MA) bij QBuild in Almere terecht. Ondertussen is zij in vaste dienst en heeft zij het nog steeds erg naar haar zin.

Perfecte rol.

Toen Mahawa vorig jaar aanklopte, was ze eigenlijk op zoek naar een administratieve rol. Mahawa: “Al snel werd ik gebeld over de vacature van Management Assistente bij QBuild. Het uitzendbureau zei dat dit echt de perfecte rol voor mij was, ook al gaat deze functie wel wat verder dan alleen maar administratieve werkzaamheden. Na een fijn gesprek bij QBuild besloot ik om de uitdaging aan te gaan. Van deze keuze heb ik tot de dag van vandaag zeker geen spijt.”

De afwisseling in de werkzaamheden maken de werkdagen van Mahawa allesbehalve eenzijdig. Haar taken variëren van het afhandelen van spoedgevallen tot het coördineren van opdrachten en het ondersteunen van Management Assistentes op andere vestigingen en schadeherstelmanagers. “Geen dag is hierdoor hetzelfde. Dat is het leuke van deze functie”, vertelt Mahawa.

“Anderen helpen is het mooiste wat je kan doen.”

Fijn team.

Dat Mahawa op de vestiging Almere het enige vrouwelijke gezicht is, maakt haar helemaal niets uit. Mahawa: “Ik kan het erg goed vinden met alle mannen om me heen. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam en ik kan enorm met ze lachen. Ook komen ze altijd graag een praatje met me maken. Al ligt dat misschien wel aan de koekjes die ik op mijn bureau heb staan. In Almere hebben we nu wel echt een fijn team waarin iedereen voor elkaar klaarstaat. Samen zorgen we ervoor dat alles zo voorspoedig mogelijk verloopt.”

Mahawa haalt tijdens haar werk de meeste voldoening uit het helpen van anderen. “Het zo snel en goed mogelijk helpen van gedupeerden is wel echt een van de mooiste dingen die je kan doen. Vooral de dankbaarheid die je hiervoor terugkrijgt geeft een enorm goed gevoel”, zegt Mahawa.

Ook bij QBuild werken?

Neem contact op met onze recruiter Olesia.

Olesia Brul
Recruiter
0647076210

Of solliciteer op een van de onderstaande vacatures.