Gezocht: BKT-vakmannen met passie.

Voor onze afdeling Service & Beheer zijn we op zoek naar gepassioneerde vakmannen voor ons BKT-team. Ben jij vooruitstrevend? Lever jij maar al te graag werk waar je trots op bent? En doe je dit het liefst in een functie die jou meer dan genoeg uitdaging brengt? Bij QBuild werk je met verschillende nieuwe technieken en dagen we je iedere dag weer uit om een nóg betere vakman te zijn.

Ben jij dé loodgieter, tegelzetter, timmerman, schilder, stukadoor of elektromonteur met passie voor het vak? Dan nodigen we je graag uit om ons Badkamer-, Keuken- en Toilet-team te komen versterken.

Of het nu gaat om een renovatie in een bestaande woning of een totaal nieuwe badkamer, nieuwe keuken of nieuw toilet: jij zorgt dat iedere badkamer, keuken of toilet er tiptop uitziet en maakt elke bewoner weer gelukkig. En daar ben je trots op. Jij gaat dan ook met plezier naar je werk en komt met voldoening thuis.

Vanuit ons BKT-team werk je met nieuwe duurzame technieken: van een grijswatersysteem (afvalwater hergebruiken) tot aan cradle to cradle (hergebruik materiaal in nieuw product) en circulaire bouw (producten een tweede leven geven). Zo ben jij niet alleen bezig met hetgeen wat je het liefst doet, maar maak jij de wereld ook meteen een beetje groener.

Binnen het badkamerteam krijg je alle ruimte om jouw ambities waar te maken en jezelf op verschillende vakgebieden te ontwikkelen. Samen met QBuild ga jij de ontwikkeling aan, samen bouwen we de toekomst. Jij bent dan ook net zoals de rest van het Badkamer-, Keuken- en Toilet-team een belangrijke en onmisbare schakel. Jullie doen het tenslotte samen. En wat als je bepaalde technieken nog niet beheerst? Dan leren we samen!